Umidometru cereale HE Lite

Calitate germana

Produs nou

Umidometru cereale portabil HE lite- determină umiditatea boabelor de cereale și semințe oleaginoase în câmp pentru stabilirea momentului optim de recoltare. Este aparatul ideal pentru determinarea momentului optim de recoltare direct în câmp.

Mai multe detalii

1 Obiect

IN STOC

599,00 € fara TVA

-11,00 €

610,00 € fara TVA

Informatii

Se livrează cu calibrări pentru cereale, semințe oleaginoase și porumb umed. Meniul oferă posibilitatea calculării valorii medii din succesiunea de valori măsurate.

 

Conținutul de umiditate este esențial pentru stabilirea momentului corect pentru recoltare

  • Domeniu de măsurare larg
  • Navigație simplă prin meniu
  • Principiu de măsurare confirmat în practică
  • Calcul valoare medie
  • Posibilitate de ajustare

 

Funcționare

HE lite măsoară conductivitatea și temperatura unei probe de cereale mărunțite. Tehnica de măsurare de ultimă generație calculează din aceste date valoarea exactă a umidității. Celula de măsurare integrată a HE lite are la bază principiul Pfeuffer, testat de peste 45 de ani: Proba este mărunțită de discuri de măcinare speciale și simultan omogenizată.
Prin aceasta, HE lite atinge un nivel ridicat de siguranță la cerealele proaspăt recoltate.
Turnare probă (11 ml) în paharul dozator integrat în capacul celulei de măsurare și de acolo în spațiul de măcinare. Înșurubare și strângere până la refuz capac celulă de măsurare. Pornire aparat, selectare tip de produs și start măsurare. Rezultatul măsurării apare pe ecran după câteva secunde.

 

Calcul valoare medie

HE lite calculează automat valoarea medie a mai multor măsurări. Selectare simplă în meniu a numărului de măsurări și a valorilor măsurate afișate în meniul de reglare la punctul „Valoare medie”. Apoi, pe ecranul HE lite sunt afișate valoarea medie și cele individuale la fiecare măsurare.

 

Posibilitate de ajustare

Dacă este necesar, HE lite poate fi calibrat individual de către utilizator. Pentru fiecare produs, valorile măsurate pot fi modificate cu o valoare constantă și un factor multiplicativ. Astfel, HE lite poate fi ajustat optim la cerințele individuale.