Umidometru cereale HE 50

HELITE

Produs nou

Precizie pentru cea mai importantă mărime de referință la recoltat și treierat – sigur la treierare, uscare și depozitare

  • Operare simplă
  • Măsurare rapidă
  • Corecție automată temperatură
  • Domeniu de măsurare larg, pentru un conținut de umiditate de până peste 30 %
  • Valorile măsurate pentru 14 tipuri de produse pot fi citite direct

Mai multe detalii

1 Obiect

699,00 € fara TVA

-36,00 €

735,00 € fara TVA

Informatii

Funcționare

Se toarnă proba (11 ml) în partea inferioară a celulei de măsurare și apoi se asamblează și se strânge ermetic partea superioară a acesteia cu cheia cu clichet livrată. Se așază celula de măsurare pe instrumentul de măsurare, se rotește selectorul pe produsul dorit și se apară tasta de măsurare. HE 50 efectuează măsurarea în câteva secunde, corectează automat temperatura și afișează rezultatul. Celula de măsurare dezvoltată special pentru agricultură permite măsurarea unei game largi de produse. Omogenizarea probei în celula de măsurare este o condiție preliminară optimă pentru măsurarea exactă a umidității. În consecință, HE 50 are un nivel ridicat de siguranță la cerealele proaspăt recoltate, până la valori măsurate ale umidității ridicate. HE 50 poate fi calibrat pentru peste 200 de produse diferite, fiind astfel cel mai versatil umidimetru de pe piață. De asemenea, se pot face calibrări pentru arahide și ovăzcior, la fel și pentru iarbă și alte cereale.

 

Măsurare temperatură

Controlul temperaturii în depozitul de cereale este esențial pentru calitate și proprietățile de păstrare. HE 50 este echipat și pentru o măsurare a temperaturii.

 

Cu noua aplicație HE 50 Umiditate cereale, HE 50 BT (disponibil opțional) este ușor de comandat de la distanță.

 

Pentru aceasta, se conectează aparatul la aplicație și se efectuează măsurările. Rezultatele cu data, ora, comentarii și locația (coordonatele GPS) smartphone-ului pot fi memorate, transmise și exportate.